Fleximaal Online marketing en proactieve SEO via geautomatiseerde Social Media Apps

Fleximaal media

Online marketing en proactieve SEO

meer bezoekers op je website en meer omzet

IS HEEL EENVOUDIG

Start NU! »

Uw doelen

  • Meer bezoekers op je website
  • Betere en meetbare conversie, meer omzet
  • Meetbare betere ranking in Google door proactieve SEO
Het halen van uw doelen via geautomatiseerde social media berichten

Wat doet/Hoe werkt Supertweet?

Supertweet werkt heel eenvoudig. Wij plaatsen berichten op social media met een link die naar je website wijst. De inhoud van je website krijgt via deze link opdracht om de inhoud aan te passen naar de tekstinhoud van het bericht bij de link. Binnen Google termen heet dit nieuwswaarde en een kwalitatieve link. Binnen Google ranking zijn er twee zwaargewichten die bepalen of je hoog in de lijst verschijnt: kwaliteitscore en nieuwswaarde.

Het feit dat er (intensief) aan je website gerefereerd wordt vanaf een groot social medium geeft aan dat je populaire inhoud te bieden hebt, de website beweegt mee met de berichten dus haal je hoge nieuwswaarde.

Vanaf daar is het fijne wedstrijd!

Je ranking schiet omhoog omdat er duizenden bezoekers op je website komen. En als je website ook nog eens goed gemaakt is, neemt de conversie rechtevenredig toe! Meer bezoekers, betere conversie en een fantastische Google ranking. Daarom heet deze APP terecht Supertweet.

In vogelvlucht

Supertweet uitgelegd in een kort filmpje

<

Zeer terecht Supertweet

"  SuperTweet heeft bij ons op de website ruim 61.000 bezoekers gebracht in een paar maanden tijd. Het doel van de campagne was aandacht voor onze verloting van een vakantie naar Rio onder studenten die medestudenten aanbrengen. Een zeer succesvolle campagne.  " Remco Beijer - Recruit a Student

Erg tevreden

"  SuperTweet heeft mijn boekenverkoop onder de aandacht gebracht. Na een week waren er al 20.000 mensen op de landingspagina geweest, aan het eind van de campagne stond de teller op ruim 50.000 bezoekers. Mooi product!  " 
Fons Huijgens - Hucofin

>

Wat kost het?

Je hebt al een op maat gemaakte campagne vanaf € 168,-

ACCOUNT AANMAKEN!